Setmanari d'informació local - 138 anys

La dona en el món de les rondalles centrarà la Setmana de la Cultura Popular a Palma

25331

La dona en el món de les rondalles centrarà la Setmana de la Cultura Popular 2018, que comença el pròxim 6 de novembre i culmina el dia 11, un esdeveniment que també abastarà la música, un homenatge a Marusa Cano i visites guiades.

Segons l'Ajuntament de Palma, l'esdeveniment ha estat presentat pel regidor de Cultura, Llorenç Carrió, conjuntament amb les cantants Marusa Cano i Miquela Lladó; el director musical, Toni Pastor; i membres de Nou Romancer Pere Victor, entre altres.

La Setmana s'inclou dins del PlamaFok, la «marca» de la regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística.

Carrió ha destacat que aquesta setmana «tendrà un accent femení amb una presència molt important», i ha afegit que la Setmana és l'activitat «més important" que hi ha dins del PalmaFolk. Així mateix, el regidor ha destacat que enguany la Setmana s'ha «descentralitzat encara més», incloent conferències i actuacions en el teatre Mar i Terra, Xesc Forteza, en el Molinar o ses Voltes.

Programació

La Setmana de la Cultura Popular, que arrenca aquest 6 de novembre, acollirà la conferència de 'Les dones de l'aplec de rondalles d'Antoni Maria Alcover', impartida per Magdalena Gelabert.

El divendres, dia 8 de novembre, tocarà l'homenatge a Marusa Cano i el seu 'La terra parla'. L'acte serà en el Teatre Xesc Forteza. D'altra banda, dins del programa també s'inclouen quatre activitats més, com un especial al programa 'Aire' d’IB3 ràdio o una mostra de ball occidental a càrrec de Thouxazun en el Teatre Mar i Terra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.