Setmanari d'informació local - 138 anys

'Pólvora' és el nou disc de Lady Witch: «no som res més que cos i revolució»

25329

Pólvora és el primer disc de llarga durada de Lady Witch, el projecte musical de l’artista mallorquina Mònica López Chicano, que ha sortit aquest mateix divendres 2 de novembre.

Aquest disc de pop-rock en català arriba per a fer-nos entendre que «no som res més que 'Cos i revolució'». Lady Witch ens explica que els viatges siderals ens transformen en 'Pols d'estels' i que si tancam els ulls podem veure 'Bruixes!' a la foguera tal com conten les cròniques de l'antiga Ciutat de Mallorca, amb l'aire de tota la ciutat emmetzinat.

Si estiram el fil que uneix les cremes de bruixes a la foguera amb les sessions d'espiritisme anarquista d'abans de la Guerra Civil, enmig d'una illa 'A la deriva' enmig de la mar encesa d'un blau elèctric radiant, i li aplicam la dosi justa de ciència-ficció amb batalles siderals enmig de galàxies llunyanes veurem 'Naus com cremen' més enllà d'Orió. Amb amor, molt d'amor, ens trobarem sobre la pista d'una metxa a punt de prendre, la metxa de Pólvora.

La primera cita per sentir-la en directe serà el 30 de novembre a l’Espai Xocolat de Mallorca. Igualment, ja es pot escoltar l’àlbum complet a través d’Spotify i YouTube.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.