Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS: «No hi ha suficients barrots per tancar les ànsies democràtiques d’un poble»

25325

Els portaveus de MÉS per Mallorca, Bel Busquets i Guillem Balboa, han mostrat aquest divendres «profund desacord» amb la petició de la Fiscalia espanyola de mantenir les acusacions de rebel·lió, malversació i desobediència, que «impliquen penes de presó» per polítics i activistes catalans.

Balboa ha assegurat que «no hi ha suficients barrots per tancar les ànsies democràtiques de llibertat d'un poble», i ha demanat «diàleg profund i que s'escolti la veu de la ciutadania catalana».

Per la seva banda, Busquets ha subratllat que «ha quedat més que demostrat que el conflicte no es resoldrà per la via judicial i repressiva, una situació que posa en relleu la involució democràtica que se sofreix en l'Estat espanyol».

En aquest sentit, la portaveu de MÉS ha traslladat també el suport de la formació ecosobiranista als representants de la ciutadania catalana i als membres de la societat civil, que fa un any que «estan a la presó per haver expressat i compliment amb el mandat dels ciutadans», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.