Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca, en cerca del turista esportiu

25323

Enguany, la Fundació Foment del Turisme de Menorca ha decidit aprofitar la seva participació a la World Travel Market, que se celebrarà a l’ExCeL de Londres del 5 al 7 de novembre, per fer un acte promocional amb mitjans de comunicació, agències de viatge i touroperadors especialitzats i un objectiu clar: reforçar la imatge de l’illa com a destinació per a la pràctica esportiva.

La presentació, celebrada aquest divendres a una sala del Soho londinenc, ha comptat amb la participació de la vicepresidenta i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i empresaris del sector, que han defensat davant d’una vintena de periodistes les fortaleses de Menorca per ser considerada «l’illa de l’esport».

La consellera ha posat l’accent en tres dels efectes positius que aquest segment de demanda té en les destinacions que hi aposten: l’augment de la despesa, l’allargament de l’estada i la desestacionalització. «El turisme esportiu és sinònim de qualitat i sostenibilitat, dos objectius irrenunciables per a una illa declarada Reserva de Biosfera ja fa 25 anys», ha assenyalat.

Segons les dades esgrimides per Salord, «cada vegada són més els viatgers que tenen l’esport entre les seves principals motivacions, com ho confirma el fet que ja representi el 25% dels ingressos del sector a nivell mundial». Aquesta tendència creixent, l’impacte positiu en els principals indicadors turístics i els valors naturals que hi té associats fan dels turistes esportius un target prioritari per a la FFTM.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.