Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen una manifestació aquest dissabte contra el tancament de Cemex a Lloseta

25319

CCOO ha informat de la convocatòria d'una manifestació per a aquest dissabte contra el tancament de la planta cimentera de Cemex al municipi de Lloseta.

Segons ha detallat en un comunicat aquest divendres el sindicat, la manifestació, que sortirà des de la fàbrica de Lloseta, començarà a les 11.00 hores. Després d'un recorregut de 3 quilòmetres, l'acte finalitzarà davant l'Ajuntament.

Des de CCOO han explicat que el Comitè d'Empresa de Cemex de Lloseta atendrà els mitjans de comunicació prèviament a la manifestació.

A l'acte també hi assistiran el secretari general confederal de CCOO de les Balears, José Luis García, i el secretari general de la Federació de Construcció i Serveis de CCOO, Miguel Ángel Pardo.

El passat 16 d'octubre, la filial operativa espanyola del grup Cemex a Europa, Cemex Espanya Operacions, SLU, va anunciar el cessament d'activitat de les seves fàbriques de ciment a Lloseta i a Gádor.

En un comunicat, l'empresa ha indicat que ha iniciat un procés de reestructuració que afectarà tant al seu model d'organització com a la seva implantació industrial a l'Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.