Setmanari d'informació local - 138 anys

La historiadora Isabel Peñarrubia inaugurarà la Setmana del Llibre en català

25295

La Setmana del Llibre en Català se celebrarà al Parc de ses Estacions de Palma entre el 9 i el 13 de novembre. Segons han informat des del Gremi de Llibreters, enguany, Isabel Peñarrubia, serà l’encarregada de pronunciar el pregó que inaugurarà la vint-i-novena edició de la Setmana del Llibre.

Així mateix, des del Gremi de Llibreters de Mallorca volen expressar durant aquesta edició de la Setmana del Llibre la seva solidaritat amb els afectats pels desastres esdevinguts al Llevant «de la nostra terra». «I com no, serà en forma de llibres». Des de l’organització han explicat els visitants de la fira podran adquirir llibres a preu de cost i dipositar-los a un contenidor que, en acabar la Setmana, serà entregat als ajuntaments de la zona per fer-los arribar a la població més afectada per les inundacions. Així mateix, el Gremi farà una donació de l’1% dels beneficis.

Per la seva banda, Peñarrubia llegirà la seva crida inaugural divendres 9 de novembre a les 18.30 hores, donant pas a una fira on es podran trobar les darreres publicacions, llibres de fons i les col·leccions més destacades dels segells de les Illes, així com gaudir també de presentacions, recitals, contacontes, xerrades...

Isabel Peñarrubia i Marquès (Palma, 1951) és doctora en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona. Entre les seves investigacions destaquen estudis sobre la història de les dones, el mallorquinisme, el caciquisme, i les relacions entre la literatura i la història social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.