Setmanari d'informació local - 138 anys

La Crida per Palma es posa en marxa i aprova el seu model de funcionament intern

25281

Aquest dimarts ha tengut lloc a Can Alcover la segona assemblea oberta de la Crida per Palma en la qual s’ha debatut el model de funcionament intern que tendrà la candidatura municipalista i rupturista per tal d’encarar amb les millors condicions possibles els pròxims mesos fins a les eleccions de maig de 2019.

La Crida per Palma ha aprovat en la seva assemblea un model de funcionament que parteix de les dues premisses que llençava el seu manifest de presentació: l’assemblearisme i el treball de base. Així doncs, el model de funcionament de la candidatura tendrà en l’assemblea el seu màxim òrgan de debat i decisió. A més, per tal de garantir la participació i el treball entre assemblees, s’han creat sis comissions que desenvoluparan i coordinaran tasques específiques de la Crida per Palma.

La comissió d’Organització serà l’encarregada de garantir el funcionament intern de la candidatura; la comissió de Comunicació serà l’encarregada de tot el referent a la presència pública de la Crida; la comissió Institucional tendrà, abans de les eleccions, una feina destinada al treball i la formació dels aspectes tècnics que tenen a veure amb l’Ajuntament; la comissió d’Economia s’encarregarà de la gestió dels recursos econòmics; la comissió Feminista tendrà una funció, per una banda, política dedicada a la construcció de continguts i programa feminista, i per altra banda, una funció orgànica dedicada a garantir que les assemblees de la Crida per Palma són espais feministes, així com la formació de l’assemblea en aquest tema.

Finalment, la comissió de Política i Moviments Socials serà l’espai de treball central per a l’elaboració de discurs i el futur programa de la Crida, així com l’encarregada de mantenir una relació constant amb els moviments socials i populars. Per la seva especial importància i complexitat, aquesta darrera s’estructurarà a partir de grups de treball de temàtiques específiques que dotaran de continguts polítics la candidatura.

Durant els propers dies es construiran les comissions aprovades i, amb la voluntat de continuar treballant en la construcció de la candidatura municipalista i rupturista, es convoca la següent Assemblea Oberta que se celebrarà el proper dissabte 10 de novembre a les 17.30 h a Can Alcover (Carrer de Sant Alonso, 24) on, entre d’altres, es debatran les línies polítiques bàsiques de la candidatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.