Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera es presenta a les primàries de MÉS per Palma per «culminar el procés de transformació de la ciutat»

25275

L'actual batle de Palma, Antoni Noguera, ha celebrat aquest dimarts un acte de presentació de la seva candidatura davant la societat civil en la qual ha assegurat que es torna a presentar com a cap de llista de MÉS per Palma per «culminar el procés de transformació de la ciutat que acaba de començar».

Segons ha explicat, Noguera ha plantejat els reptes de la pròxima legislatura, entre els quals es troba el trambús o la limitació de la velocitat a 30 km/h «per a uns carrers més habitables». Així mateix, també ha plantejat la necessitat de reduir el nombre de creuers, materialitzar la façana marítima com a «futur ecosistema d'innovació» i la substitució del turisme d'excessos per la culturització de s'Arenal.

Igualment, durant la trobada el batle ha realitzat una valoració d'algunes «fites» aconseguides en els últims anys com «extingir els projectes de ses Fontanelles, la regulació del lloguer turístic i el primer bosc urbà de la ciutat en el Canòdrom», entre altres.

«Tots aquests projectes han estat possible gràcies a un govern d'esquerres i la participació per a un model de ciutat que està transformant Palma en una ciutat més creativa, més resilient i més verda», ha dit. L'acte s'ha dut a terme a rata Corner i han participat diferents representants d'entitats, associacions i diferents moviments socials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.