Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB demana «llum i taquígrafs» en el nou desenvolupament de la Colònia de Sant Jordi

25259

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha demanat «llum i taquígrafs» en el nou desenvolupament de la Colònia de Sant Jordi, després que les seves al·legacions hagin evidenciat «la falta de claredat relativa a aquest projecte».

En concret, expliquen que les incògnites sorgeixen després de l'anunci de les al·legacions al projecte de reparcel·lació de la unitat d'actuació UA-4 de les Normes Subsidiàries (NS) de ses Salines, a la Colònia.

Segons expliquen, en les NS vigents els terrenys objecte de reparcel·lació tenen la classificació de sòl urbà, encara que sense estar consolidats per la urbanització. No obstant això, assenyalen que avui dia no té dotació de serveis ni s'han fet les corresponents cessions a l'Ajuntament ni s'han repartit entre els propietaris de la Junta de Compensació, en funció de les quotes de propietat.

Així, expliquen que si es parla de les NS ses Salines, la delimitació de la UA-4 «encara està pendent de publicar el seu contingut normatiu; per tant, mentre no sigui executiva, impedeix l'aprovació del projecte de reparcel·lació».

Per això, consideren que el Consell hauria de paralitzar aquesta reparcel·lació i revisar aquesta llicència, tal com li correspon per llei, per garantir que «no hi ha hagut frau de llei en la tramitació de tot aquest sector».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.