Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament votarà aquest dimarts la gratuïtat dels aparcaments dels hospitals públics

25225

El Parlament debatrà i votarà aquest dimarts a les 09.30 hores el dictamen de la Comissió de Salut de la Proposició de Llei (PL) que estableix la gratuïtat de les places d'aparcament dels hospitals públics de les Balears.

L'objectiu d'aquesta tramitació, promoguda per PSOE, Podem, MÉS i el Grup Parlamentari Mixt, és la d'assolir la igualtat en les condicions d'accés als serveis públics hospitalaris per a tots els ciutadans de les Illes.

No obstant això, si la PL entra en vigor, la gratuïtat de les places d'aparcament serà efectiva a partir de la data en què s'hagi dut a terme les actuacions, en un termini màxim de sis mesos, segons indiquen.

Així mateix, cal recordar que la consellera de Salut, Patricia Gómez, va defensar el passat dimecres que el Govern ha treballat des de 2015 en la gratuïtat dels aparcaments de Can Misses i Son Espases com «un objectiu de legislatura». Ha sostengut que «no s'han interromput mai però que per la complexitat d'aquest procés no s'ha pogut donar un termini clar d'execució».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.