Setmanari d'informació local - 138 anys

Milers i milers de veïns es queden sense electricitat a Menorca a causa del temporal

25221
El temporal ha afectat les estructures elèctriques de Menorca. | @RedElectricaREE

La ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha indicat aquest diumenge que ja són 38.000 veïns sense electricitat a Menorca a causa del temporal, i ha assegurat estar «molt pendent» dels últims esdeveniments meteorològics.

Segons ha assenyalat a través d'una piulada a Twitter, la Red Eléctrica Española i Endesa estan treballant «per la ràpida recuperació del servei elèctric» i que, d'altra banda, el Govern i el mateix ministeri estan «coordinant respostes», ha conclòs.

Per la seva banda, la presidenta del Govern, Francina Armengol, també ha mostrat preocupació pel que està passant a Menorca. Ha assenyalat que la institució treballa per restablir els subministraments elèctrics i «donar solucions els veïns afectats pel temporal».

A la reunió d'urgència celebrada en el Consell de Menorca hi han assistit el president d'Emergències, Pere Perelló; la presidenta i consellera d'Orientació Territorial i Turística, Susana Mora; el conseller de Territori del Govern, Marc Pons; Red Eléctrica Española; batles; el Servei de Salut; la Conselleria d'Educació i Universitat; la Delegació del Govern a Balears; la Guàrdia Civil i la Policia espanyola.

D'altra banda, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha destacat que, malgrat els moments de calma, amb ruixats ocasionals i disperos, a Menorca, durant la nit possiblement es reactivin les precipitacions, podent ser localment fortes o molt fortes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.