Setmanari d'informació local - 138 anys

Errejón (Podemos) dóna el seu «suport» als treballadors de la cimentera Cemex

25211
Íñigo Errejón ha subratllat que els polítics independentistes catalans «van prometre una cosa que sabien que no podrien acomplir». | Podemos

El secretari d'Anàlisi Estratègica i Canvi Polític de Podemos, Íñigo Errejón, ha exigit aquest dissabte al Govern de Pedro Sánchez una «acció ferma i contundent» per defensar les indústries, i ha assegurat estar «al costat dels treballadors» de la cimentera Cemex, després de conèixer-se l'aplicació d'un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectaria uns 200 empleats de la planta de Lloseta.

«Creiem que és necessària una política de reindustrialització, amb noves energies i tecnologies. Cal apostar per la indústria pròpia i els nous sectors capdavanters, perquè no volem un país 'baix cost', sinó un que pugui competir amb els millors, i per a ells és necessària una aposta de futur», ha manifestat Errejón després de reunir-se amb la secretària general de Podemos a les Balears, Mae de la Concha, i el diputat de Podemos al Congrés, Juan Pedro Yllanes.

Errejón ha destacat que la política espanyola té actualment una contradicció. I és que «hi ha una coalició de govern que avança en la recuperació de drets per a la majoria i una altra coalició de l'empipament que avança en l'incendi». Així s'ha referit al fet que la «cooperació entre forces progressistes sumen més» que la ultradreta i la dreta espanyola pilotada per Cs, Vox i PP. Errejón ha comparat la política Balear com un partit realment cooperativista, «que demostra entesa entre el bloc progressista».

L'envit de Catalunya

Referent al tema català, Íñigo Errejón ha subratllat que els polítics sobiranistes i independentistes «van prometre una cosa que sabien que no podrien acomplir». No obstant això, creu que «s'han trencat molts ponts i possibilitats d'enteniment» entre Catalunya i l'Estat espanyol. Una situació que, segons ha dit, caldrà «reconstruir».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.