Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Unida aposta per ampliar la confluència amb Guanyem a Eivissa i Formentera

25205
Imatge d'un cartell promocional de la candidatura de Guanyem Eivissa. | Guanyem Eivissa

Esquerra Unida (EU) d'Eivissa i Formentera ha apostat aquesta setmana per «seguir treballant» en la línia de confluència iniciada el 2015 amb la candidatura de Guanyem Eivissa «ampliant-la a altres agents polítics i socials de l'esquerra alternativa».

Segons ha destacat la formació política, «malgrat els avenços realitzats durant aquesta legislatura en matèria social, territorial i lingüística encara queda molta feina per fer i és imprescindible que es reeditin els governs progressistes per a poder seguir aplicant polítiques del canvi a més llarg termini sense que la dreta pugui tombar-les en la seva dinàmica cada cop més reaccionaria».

En aquest sentit, han considerat que «la millor eina per assolir aquest objectiu és una candidatura que aplegui a totes les sensibilitats de l'esquerra alternativa i que aspiri a liderar aquests governs progressistes per a assegurar que les institucions posin al centre de la seva política l'indispensable canvi de model productiu, social i territorial de la nostra illa».

Així, la formació ha iniciat una ronda de contactes amb Guanyem i la resta de formacions de l'esquerra alternativa per a bastir aquesta candidatura. «Sense cap línia vermella», EU aposta per una confluència d'àmbit insular que es presenti a Ajuntaments, Consell i Parlament i la qual «tots els agents polítics i socials es puguin sentir còmodes sota un programa comú, seguint la línia de Guanyem a 2015 i exemples de fora de l'illa com 'Adelante Andalucia'».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.