Setmanari d'informació local - 138 anys

Habtur critica que el Govern prohibeixi de manera «encoberta» del lloguer turístic

25203

La patronal del lloguer turístic, Habtur Balears, ha considerat «inacceptable» que el Govern hagi dut a terme una prohibició «encoberta» del lloguer turístic i hagi deixat per regular «el tot inclòs aquesta legislatura».

Segons ha informat la patronal, el president d’Habtur, Joan Miralles, ha comentat que «és una autèntica vergonya que aquest Executiu hagi decidit aparcar la regulació del tot inclòs per motius purament electoralistes».

«Des d’Habtur no ens hem mogut i si des d'abans de les eleccions ens manifestem a favor d'un model que maximitzés els impactes positius del turisme i en minimitzés els negatius ara defensem el mateix», ha afegit.

Així mateix, ha insistit en el seu «suport a l'impost al turisme sostenible, a la protecció del territori, la limitació de places de lloguer turístic a través d'una borsa rotativa», així com a «mesures encaminades a promoure la diversificació de l'economia».

Des de l'associació han apuntat que no només s'hauria de regular el tot inclòs, que consideren «molt necessari», sinó que «haurien d'incloure mecanismes de desmassificació els hotelers, ja que, són ells els que massifiquen la regió».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.