Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell ofereix un contracte d’un any a 37 joves qualificats per fomentar la inclusió laboral

25201

El Consell de Mallorca i l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS) han ofert un contracte en pràctiques d'un any a 37 joves per «fomentar la plena inclusió laboral de nous titulats majors de 30 anys».

Segons ha informat la Institució insular, es tracta d'una convocatòria de subvencions finançada amb el fons del SOIB, com a part del Programa SOIB per a Joves Qualificats, i cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) amb càrrec al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

La finalitat principal d'aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions destinades a finançar els costos salarials totals, inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, que es derivin de la contractació de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30.

Aquests joves han d'estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i comptar amb una formació acadèmica o professional i grau superior acreditada. Els estudis cursats pels aspirants han d'estar relacionats amb belles arts, ciències de la documentació i de la informació, ciències socials, filosofia i lletres, història, arqueologia, periodisme, educació social, turisme, psicologia o enginyeria, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.