Setmanari d'informació local - 138 anys

Oberta l'enquesta per a votar quins artistes actuen a la Revetla de Sant Sebastià 2019

25187

Des d’aquest divendres i fins el 4 de novembre totes les persones empadronades a Palma podran escollir entre quinze artistes perquè formin part del cartell musical de la Revetla de Sant Sebastià 2019.

La votació ciutadana, que comença aquest divendres via la web www.tufaspalma.cat i que romandrà oberta fins el proper 4 de novembre, permetrà votar els artistes principals de tres estils musicals presents a la Revetla. Així, cada persona empadronada podrà triar un grup de un dels següents estils:

Rock, indie i/o punk rock

Triángulo de amor bizarro

La Bien Querida

Mishima

Satanic Surfers

The Casualties

Grans èxits, pop i/o èxits d’ahir i d’avui

Celtas Cortos​

Sofia Ellar

Nacha Pop

Merche

Jaime Urrutia

Flamenc, música andalusa i/o rumba

Andy & Lucas

Las Migas

O’Funkillo

Kiko Veneno

La Húngara

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, destaca l’acceptació d’aquesta consulta popular i anima a tothom a votar durant aquestes setmanes. «Consolidam la consulta ciutadana per triar el cartell de la Revetla 2019; les votacions ens ajudes a programar una festa que respon millor a les demandes dels palmesans i palmesanes», diu.

A més de les enquestes via la web www.tufaspalma.cat, a partir de la setmana que s’habilitaran a diferents punts de la ciutat punts de votació per tal d’apropar a tots els col·lectius la participació a la consulta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.