Setmanari d'informació local - 138 anys

El camp de futbol d’es Figueral acollirà 'l’Apocalipsi Zombie' aquest divendres

25183

Es preveu que unes 500 persones participin en la festa 'Apocalipsi Zombie' que l'Ajuntament de Marratxí ha organitzat per a aquest divendres en el camp de futbol d'es Figueral.

Segons han detallat des del Consistori, en aquesta tercera edició hi haurà «zombies, militars i científics, així com proves de supervivència per a tots els participants». La festa tendrà lloc entre les 17.30 i les 21.30 hores en el camp de futbol d'es Figueral i als carrers adjacents.

Com a novetat, enguany també participen a 'l’Apocalipsi Zombie' els Endemoniats de Palma i Deià Jove. Els participants, que poden ser de totes les edats, hauran de superar un circuit «ple de dificultats i d'esglais per aconseguir l'antídot que els permeti sobreviure». Les 100 primeres persones que ho aconsegueixin tendran com a premi una camiseta d’Espais Joves de Marratxí.

L'organització de la festa és a càrrec de l'àrea de Joventut, amb el suport dels educadors de Serveis Socials i coordinació de les dinamitzadores municipals, i s'emmarca en la promoció de l'oci alternatiu que promou l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.