Setmanari d'informació local - 138 anys

Recullen 153 kg de residus de la platja del Toro en una jornada de sensibilització

25097

L'Ajuntament de Calvià, amb la participació de la Fundació Palma Aquarium, Port Adriano i Calvià 2000, va dur a terme el diumenge una jornada de sensibilització i neteja de la platja del Toro que va finalitzar amb la recollida de 153,2 quilos de residus.

Segons ha informat el Consistori, l'objectiu d'aquesta iniciativa «no és només el de fer net la platja sinó sensibilitzar i crear consciència de l'estat dels fons marins en la costa de Calvià, a més de la problemàtica que suposen els residus per al mitjà natural, especialment els plàstics i microplàstics».

Aquesta jornada ha comptat amb l'assistència del tinent de batle d'Urbanisme, Economia i Comerç i regidor de la zona del Toro, Marcos Pecos, i la regidora de Comerç, Medi Natural i Urbà i Patrimoni, Francisca Muñoz.

En concret, la Fundació ha impartit dos tallers, un d'ells consistia en un simulacre de rescat de fauna marina, i en l'altre pogueren descobrir els invertebrats que habiten en el Mediterrani, a més de realitzar-se un mostreig dels residus extrets, en el qual es recolliren 153,2 quilos de residus.

La neteja s'ha dut a terme gràcies a la participació de prop de 62 persones voluntàries (23 menors i 39 adults) de diferents punts de l'illa i personal de Medi Natural i Urbà de l'Ajuntament de Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.