Setmanari d'informació local - 138 anys

La creació d'un col·legi professional de docents, a debat aquest dimarts al Parlament

25067

El ple del Parlament debatrà aquest dimarts a les 09.00 hores la presa en consideració de la proposta per a crear un col·legi professional de docents a les Balears, presentada per MÉS, Podem i GxF.

La Proposició de Llei (PL) consta de tres disposicions transitòries que regulen el procés que ha de conduir a l'efectiva constitució del Col·legi Professional de Docents de les Illes Balears.

A la primera disposició, els partits demanen una modificació a la Llei 10/1998 de col·legis professionals de les Balears per a incloure que el Col·legi Professional de Docents estableixi «el procediment a seguir per a la creació dels col·legis professionals sense perjudici de la possibilitat d'impulsar la creació via Proposició de Llei».

Així mateix, els partits d'aquesta iniciativa proposen que el Col·legi de Professionals de Docents compti amb una comissió gestora que s'encarregui, entre altres assumptes, de redactar uns estatuts provisionals.

Segons va subratllar el passat dimecres el diputat del Grup Mixt Salvador Aguilera, si s'aprova la presa en consideració i finalment tira endavant la proposta, les Balears seran «un referent a nivell estatal».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.