Setmanari d'informació local - 138 anys

Signat el primer conveni autonòmic de protecció de menors i reforma juvenil

25005

La Federació d'Ensenyament de CCOO Balears ha signat el primer conveni autonòmic de protecció de menors i reforma juvenil, que segons el sindicat «millora considerablement» el conveni estatal i les condicions laborals dels treballadors del sector.

Segons ha indicat l'organització sindical en una nota de premsa, amb el conveni es passarà a l'any 2022 a un salari brut anual de més de 25.000 euros per a educadors i de gairebé 19.950 euros per a auxiliars educatius. A més, el conveni estableix una jornada setmanal de 37,5 hores.

FE-CCOO, que signa el conveni amb una representativitat majoritària del 86,3 per cent, ha valorat que el conveni possibilita que els empleats del sector a les Balears «tenguin un mateix salari i un salari digne, independentment de l'entitat en què es trobin».

A més, el sindicat ha celebrat la col·laboració i l'esforç econòmic de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) i la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern, entre altres administracions, per facilitar l'entrada en vigor d'aquest conveni.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.