Setmanari d'informació local - 138 anys

Aligi Molina: «Ja fa temps que no comparteixo les línies de la direcció de Podem a les Illes»

24975

Dos dies després que la diputada de Podem Laura Camargo anunciàs que no es presentarà a les pròximes eleccions autonòmiques, ja que no comparteix l'estratègia de la formació, Aligi Molina se suma al missatge.

En una publicació al seu Facebook, Molina, regidor de Podem Palma, ha explicat que tampoc no es presentarà. «Al llarg d’aquests tres anys i mig de legislatura he defensat obertament els meus posicionaments sobre molts de temes, alguns mediàticament polèmics, i no sempre he tingut el suport de la direcció del meu partit. En alguns d’aquests casos només he tingut rebuig polític i negació de recursos».

El regidor de Podem Palma ha explicat que diversos exemples evidencien que ja fa temps que no comparteix les línies de la direcció de Podem a les Illes: «la forma d'entendre la democràcia interna del partit, la manca d'acció per avançar en la politització de la societat, o polítiques concretes com ara la defensa del territori (el cas de l'autopista Campos-Llucmajor és un exemple), la necessitat de posar límits al model turístic depredador i, en definitiva, la distància amb els moviments socials i el carrer».

Finalment, ha explicat que ha decidit no presentar-se a les properes eleccions però que no deixa l'activitat política. «Continuaré militant a un projecte que és encara i continuarà sent decisiu en el futur de les nostres vides, del nostre país de quatre illes, i també a nivell europeu davant el preocupant creixement del feixisme. Necessitam però una revisió seriosa i honesta que recuperi molts dels valors, idees i formes de fer que van motivar tanta gent a mobilitzar-se políticament, fins i tot, per primera vegada en les seves vides».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.