Setmanari d'informació local - 138 anys

'Evolution! Mallorca International Film Festival' durà més de 100 pel·lícules

El certamen inclou el documental del musicòleg mallorquí Baltasar Samper

24937

El certamen de cinema independent 'Evolution! Mallorca International Film Festival' (EMIFF) durà un total de 104 pel·lícules de 23 nacionalitats, entre elles 42 produccions en versió original que s'estrenen a l’Estat espanyol (nou llargmetratges i 33 curts).

La fundadora i directora del festival, Sandra Seeling Lipski, ha presentat aquest matí el programa del certamen cinematogràfic, que tendrà lloc del 25 al 31 d'octubre.

En la seva setena edició, EMIFF exhibirà 104 produccions durant set dies: 15 llargmetratges (11 en competició), sis documentals i 83 projectes curts, que engloben 31 curtmetratges narratius, nou curtmetratges documentals, 12 vídeos musicals, quatre curtmetratges experimentals, set projectes de Realitat Virtual, nou curtmetratges infantils i 14 curtmetratges realitzats per estudiants de les illes i internacionals.

El cinema fet a les Balears tendrà 25 pel·lícules en cartell, entre elles, 'Baltasar Samper', documental dirigit per Victòria Morell que recupera la figura i el llegat del musicòleg mallorquí; el curtmetratge 'Background' i el curtmetratge documental 'The Ephemeral Dream', tots dos signats per Toni Bestard; el nou treball en solitari de Jaume Carrió, 'Hostal Orión'; 'Víctor Uris: Els camins del blues', de Javier Pueyo; i Cesc Mulet i Pep Bonet amb 'The Most Beatiful Hell I Know'.

Segons les dades que ha facilitat Sandra Seeling Lipski durant la presentació, aquest any s'han registrat més d'1.000 sol·licituds per participar en el certamen.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.