Setmanari d'informació local - 138 anys

Èxit rotund en les primeres funcions de la nova obra de Gomila,`Rostoll Cremat´

24909

La nova obra teatral 'Rostoll Cremat' ha penjat el cartell de 'localitats exhaurides' amb 2.762 espectadors, segons ha informat aquest dilluns al Teatre Principal de Palma.

L'obra és original de Toni Gomila en una producció del Teatre Principal amb el Grec Festival de Barcelona i Produccions de Ferro i la col·laboració de la Perla 29. En les seves cinc primeres funcions de la Sala Gran, 'Rostoll Cremat' ha comptat amb el favor inequívoc del públic i 2.762 persones han vist fins ara l'obra, fet que suposa un 92 per cent d'ocupació sobre l'aforament.

Així mateix, després de les primeres cinc funcions, 'Rostoll Cremat' iniciarà una gira que començarà el 26 d'octubre a l'Auditori de Manacor, seguirà el 27 d'octubre a l'Auditori d'Alcúdia, el 3 de novembre al de Porreres, el 24 al Teatre d'Artà, el 2 de desembre al Palau de Congressos d'Eivissa, el 12 de gener al Teatre Principal de Maó i al juliol arribarà al Festival Grec de Barcelona.

A més de Toni Gomila, l'obra és interpretada per Caterina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell i compta amb el vestuari d'Antònia Fuster, la il·luminació de Guillem Gelabert i l'escenografia de Rafel Lledó i Oriol Broggi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.