Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 100 persones comencen els cursos de català per adults a Formentera

24899

Un total de 117 persones començaran aquest dilluns els cursos de català per a adults organitzats pel Consell de Formentera, si bé les inscripcions encara estaran obertes al llarg d'aquesta setmana.

Enguany el Consell ha ampliat la seva oferta amb tres grups d'iniciació A2 (matí, horabaixa i nit), dos grups de nivell B1 (matí i horabaixa), dos de nivell B2 (matí i nit) i dos grups de nivell C1 (matí i horabaixa).

Segons ha explicat el Consell, aquesta oferta de cursos, amb diferents horaris i dies, respon a la voluntat de la institució de «facilitar i promoure l'aprenentatge de la llengua catalana, i que tothom que vulgui aprendre català a la nostra illa, ho pugui fer».

Els cursos són gratuïts i finalitzaran al mes de gener, coincidint amb les proves oficials que convoca la Direcció General de Política Lingüística del Govern. A més d'aquesta oferta oberta a tota la ciutadania, el Consell organitza dos cursos específics per a personal sanitari de l'Hospital de Formentera i que començaran en els pròxims dies. Hi ha previstos quatre grups -A2, B1, B2 i C 1- tots en horari a la tarda i duts a terme en el mateix recinte hospitalari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.