Setmanari d'informació local - 138 anys

Torra i desenes d’ajuntaments han acudit als seus llocs de feina aquest divendres

24853

El president de Catalunya, Quim Torra, i diversos dels seus consellers com la de Cultura, Laura Borràs; el de Territori, Damià Calvet, i el de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, han acudit als seus llocs de feina i no han celebrat el Dia de la Hispanitat.

Torra ha publicat una foto a Twitter on se li pot veure assegut en un despatx «treballant com cada dia pel benestar social, el progrés econòmic i la República independent», ha assegurat. Per la seva banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, s'ha reunit aquest divendres amb la PAH i ha participat en el Consell de Direcció del Departament, on ha assegurat que han reivindicat «un dia més, treballant» la llibertat dels presos sobiranistes.

La consellera de Cultura, Laura Borràs, també ha publicat un tuit en què ha assegurat que aquest divendres no té res a celebrar, tot i que ha felicitat a les Pilars, el dia del seu sant. Així mateix, l'Ajuntament de Girona, governat pel PDeCAT, i els d'altres municipis catalans han obert durant aquest divendres.

El consistori de Girona ha publicat fotos en el seu Twitter en què es pot veure la batlessa Marta Madrenas, i diversos regidors que «han acudit al consistori per treballar amb normalitat». Municipis com Balaguer (Lleida), Argentona (Barcelona), Vilanova i la Geltrú (Barcelona), Sant Julià de Ramis (Girona), Cervera (Lleida), Bellmunt d'Urgell (Lleida), Verges (Girona), Tortosa (Tarragona) i Artés (Barcelona) són alguns dels que han tengut oberts els seus ajuntaments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.