Setmanari d'informació local - 138 anys

Cladera explicarà l’operatiu establert i les ajudes que es destinaran a la zona afectada

24847

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, sol·licitarà comparèixer al Parlament per informar els diputats de l'operatiu establert per les inundacions al llevant de Mallorca i les ajudes i mesures previstes per a pal·liar-ne els efectes.

Segons han informat fonts de la Conselleria, la sol·licitud de compareixença serà registrada el pròxim dia hàbil, és a dir, dilluns. L'objectiu és que la consellera, de qui depèn la Direcció General d'Emergències, informi de l'actuació dels serveis d'emergències, el desenvolupament de l'operatiu i les mesures i ajudes que es preveuen adoptar per als damnificats.

Fins al moment s'han confirmat 12 víctimes mortals, set homes i cinc dones. Sis d'ells són estrangers: un matrimoni britànic i un altre alemany, una dona holandesa i un altre home alemany. Quatre dels cossos foren localitzats a Artà, tres a S'Illot, tres més a Sant Llorenç i dues a Son Carrió. A més, continua l'operatiu de recerca per localitzar un nin de cinc anys desaparegut.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.