Setmanari Sóller

133
anys

Proposen un minut de silenci als ajuntaments per a sumar el dol dels ciutadans

10-10-2018

El Govern ha convocat a les 12.00 hores d'aquest dimecres un minut de silenci davant del Consolat de Mar en honor a les persones mortes durant la nit de dimarts com a conseqüència de les inundacions produïdes a la zona del Llevant de Mallorca.

L'homenatge ha comptat amb la presència de membres de l'Executiu, així com representants dels diferents partits polítics, Policia Local, Bombers de Mallorca, Pimem i Bisbat de Mallorca, entre d'altres.

«Davant la necessitat que molts tenim d'expressar el condol als veïnats i amics de les diferents zones afectades per les pluges, proposam als ajuntaments de les Balears que facin un segon minut de silenci a les portes dels consistoris demà dijous a les 20 hores», així s'ha expressat la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB).

«Volem que la gent que avui no ha pogut assistir a les concentracions tengui una segona oportunitat per mostrar el seu afecte a la gent», explica el president de la FELIB, Joan Carles Verd.

Des de la Federació d'Entitats Locals es vol mostrar l'agraïment a tots els cossos de seguretat, serveis d'emergències i agents implicats a les tasques de rescat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris