Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort i Consell traslladen el seu condol per les víctimes en les inundacions

24759

L'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca han traslladat aquest dimecres el seu condol als familiars i amics de les víctimes mortals a conseqüència de les inundacions a la Comarca del Llevant de Mallorca.

Segons ha recollit en un comunicat Cort, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha assegurat que aquesta tragèdia fa que «totes les persones i institucions públiques facin pinya amb els municipis afectats».

En un acte a l'Ajuntament juntament amb els portaveus dels grups polítics, Noguera ha manifestat el seu pesar per les morts produïdes a causa de les inundacions registrades a la zona.

El consistori ha suspès tots els actes oficials i rodes de premsa previstos per a aquest dimecres. A més, s'han ajornat els dos desnonaments i demolicions previstos per a Son Banya, atès que els efectius de la Policia espanyola estan a la comarca de Llevant.

A causa de les greus destrosses sofertes a la xarxa de subministrament d'aigua potable i clavegueram, l'Ajuntament de Palma ha enviat reforç d'Emaya a la zona.

Concretament ha enviat a un camió grua, dos mecànics, un capatàs de reparacions, un capatàs elèctric i una brigada. En total s'han desplaçat deu persones.

Per la seva banda, els grups amb representació al plenari del Consell de Mallorca han manifestat la seva preocupació per la situació dels habitants dels municipis de Sant Llorenç, Artà i Son Servera i han traslladat el seu condol als familiars i els amics de les víctimes mortals.

De la mateixa manera, han agraït les tasques dels cossos i forces de seguretat i els serveis d'emergències, així com de les institucions que han posat al servei dels afectats les infraestructures necessàries, per a pal·liar, en la mesura del possible, els efectes de la catàstrofe.

Per solidaritat amb les persones afectades, la institució insular ha decidit ajornar la sessió plenària prevista per a demà, dia 11 d'octubre, a dimarts, 16 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.