Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem demana a VOX que expliqui què volen dir quan diuen que són «antifeministes»

24707

La secretària general de Podem a les Balears i diputada al Congrés, Mae de la Concha, ha demanat al partit d’extrema dreta, Vox que aclareixi què vol dir quan afirmen que són «antifeministes» i ha afegit si això vol dir que «estan en contra de la igualtat dels ciutadans».

Així mateix, de la Concha els ha acusat de ser un partit que «presumeix de parlar molt clar però en el fons no són tan clars». També els ha reclamat que expliquin a què es refereixen quan diuen que estan en contra de les autonomies i de la immigració.

Per a de la Concha, «tant Ciudadanos com el PP han obert aquest tipus de discurs» i s'ha mostrat interessada a veure què faran a partir d'ara aquests partits, «si pujaran l'aposta i quina serà la proposta, o si per contra , es desdiuen del seu discurs».

Prospeccions

Pel que fa a la prohibició de les prospeccions petrolieres, la secretària general de Podem espera que en aquesta ocasió tant PP com Ciudadanos tenguin «la decència de no vetar» la llei que consideren «vital» per a les Balears.

Per la seva banda, el portaveu de Podem, Alberto Jarabo, ha avançat que el petit comerç tendrà el seu suport a la proposició de llei a favor de regular les rebaixes, presentada per El PI.

Així mateix, Jarabo s'ha mostrat preocupat pels darrers informes que mostren que la desigualtat no s'està reduint tot i la recuperació econòmica. «És greu que hi hagi una part de la població que no pugui sortir de la crisi i que com diu Creu Roja demani ajudes socials per cobrir qualsevol despesa extraordinària», ha indicat.

«D'aquí la nostra proposta a la negociació del sostre de despesa que l'administració hauria de cobrir les despeses de les famílies en material escolar», ha afegit.

Respecte a la proposició de llei per incorporar un senador de Formentera que es votarà aquest dimarts al ple, Jarabo ha assegurat que el Senat «ha de tenir una representació de la plurinacionalitat d'aquest país».

Finalment, la portaveu adjunta, Laura Camargo, ha explicat que han canvi una pregunta del control al Govern per demanar a la presidenta del Govern, Francina Armengol, sobre les sancions al lloguer turístic il·legal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.