Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix ‘Canviem!’, una associació d'estudiants vinculada al PP

24699

La Universitat de les Illes Balears (UIB) compta des de l’inici del curs acadèmic 2018-2019 amb una nova associació, ‘Canviem!’, que neix amb l’objectiu de «vetllar pels interessos de la comunitat estudiantil de forma plural i neutra».

Així ho manifesta el president de l’entitat Biel Dols, qui assegura que l’associació sorgeix de la necessitat de «donar resposta a la demanda de mols estudiants que necessiten a qualcú que els representi de forma plural, neutra i imparcial».

Dols, qui es presenta al seu perfil de Twitter com a «vicesecretari d'Educació i Relacions Juvenils de Noves Generacions de les Illes Balears», fa campanya obertament del Partit Popular de les Illes Balears.

No obstant això, afirmen: «Volem donar veu als estudiants independentment de la seva ideologia política i lluny de la crispació i falta d’enteniment, que de forma històrica ha afectat a les diferents associacions d’estudiants existents a la UIB, sempre vinculades a partits polítics i, per tant, totalment manipulades».

Segons Dols, a aquesta associació hi ha lloc per a tothom: «Som un grup d'estudiants que volem una universitat més justa, més participativa, amb més agenda cultural i més assequible per als qui no es la poden permetre. El nostre objectiu és aconseguir per als estudiants un ambient més acollidor i més opcions lúdic-esportives al campus».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.