Setmanari d'informació local - 138 anys

Campomar: «Davant l’organització de l’extrema dreta, l’esquerra ens hem de fer costat»

24697

La diputada de MÉS per Mallorca Joanaina Campomar ha valorat aquest dilluns en roda de premsa l’actualitat d’aquest cap de setmana.

«L’acte de VOX i les declaracions del PP i Ciutadans demostren que a l’Estat espanyol tenim una transició incompleta, que la dreta suposadament moderada s’ha tret la careta i que els que es manifestaven en la intimitat al Valle de los Caídos ara ho fan cara alta», ha assegurat. Campomar també ha afegit que, «davant l’organització de l’extrema dreta, l’esquerra també ens hem d’organitzar i fer-nos costat, des de l’acció local, l’ecologisme i el feminisme».

Aquestes formacions, ha lamentat Campomar, basen les seves accions en «tres eixos que rebutjam: una major centralització de l’Estat i política autoritària lluny de la gent, anar contra els drets de les dones i tornar a posar dins les cunetes i davall terra la història i memòria de la nostra societat». D’altra banda, la diputada ha traslladat el suport de MÉS per Mallorca als docents que han estat denunciats per VOX i Ciudadanos: «Sembla que tornam als temps de Bauzá. Donam suport a la feina del professorat que reforça els valors de respecte, solidaritat i compromís».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.