Setmanari d'informació local - 138 anys

IES Marratxí: l'equip directiu informa als pares que uns alumnes varen cantar el 'Cara al sol'

El 14 de setembre «un grup d’alumnes de segon d’ESO canta en temps de pati la cançó 'Cara al sol' sencera. No es produeix cap tipus de reacció per part de la resta d’alumnes que ho senten, ni crits, ni insults, ni cap altre tipus de càntics». Això és el que explica l'equip directiu de l'IES Marratxí en una carta, a la qual ha tengut accés dBalears, enviada als pares dels alumnes del centre.

A la missiva s'expliquen la relació dels fets ocorreguts a partir d'aquell dia i que han estat explicats de manera pública, parcial i manipulada pel diari madrileny 'El Mundo' i que culminen amb les pintades amenaçadores a la façana de l'institut d'aquest dissabte.

«Davant les informacions aparegudes en un mitjà d'informació els darrers dies i els actes de vandalisme que hem sofert aquest cap de setmana, volem comunicar a les famílies, com a membres de la comunitat educativa, tota una sèrie d'esdeveniments ocorreguts des del començament de curs». Així comença la carta que continua amb el relat dels diversos fets ocorreguts al centre.

L'equip directiu informa als pares que els únics actes pels quals s'ha sol·licitat permís són els promoguts pel SEPC i explica que «El centre no ha promogut cap de les accions que aquí hem recollit, ni ha censurat aquelles que s’han produït al pati sense permís; el professorat ha pres les mesures habituals dins l’aula per tal de dur endavant les activitats amb normalitat».

També diuen que «Com a equip directiu, volem insistir en el compromís del claustre de professorat per treballar, juntament

amb les famílies, en l’educació del vostres fills, els nostres alumnes, com hem fet sempre. Volem fer constar també que la immensa majoria de l’alumnat té un comportament exemplar, tal i com es demostra en el dia a dia, i en les diferents activitats organitzades pel centre».

I conclou: «Continuarem treballant els valors universals del respecte, la solidaritat i el compromís, entre d’altres, que formen part dels projectes de centre, i que compartim com a comunitat educativa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.