Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fireta Gratuïta de Llibres omplirà Palma de lectura

24667
Imatge del cartell d'una de les edicions de La Fireta Gratuïta de Llibres que organitza Palmajove. | Ajuntament de Palma

Els dies 8, 9 i 10 d'octubre se celebrarà la 14a edició de la Fireta Gratuïta de Llibres que organitza Palmajove, el Centre d'Informació Juvenil de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics. L'objectiu de la iniciativa, segons ha explicat l'Ajuntament, és «fomentar la lectura, el reciclatge, la participació i l'intercanvi entre els i les joves». La fira es farà a l'Espai Jove Ciutat Antiga que es troba al c/ de Sant Pere.

La fireta s'inaugurarà dia 8 a les 17 hores. Els dies 9 i 10 l'horari serà de 10 a 14 i de 17 a 19 h. Com a les anteriors edicions, es repartiran més de 10.000 exemplars de diverses temàtiques: història, ciència, art, tecnologia, novel·les, còmics, i un llarg etcètera. Tal com han explicat, es podran trobar best-sellers d'actualitat, clàssics de tota la vida, i tot de franc. L'activitat està principalment adreçada a joves de 14 a 35 anys, encara que tothom la pot visitar.

Des de Palmajove han destacat que aquesta iniciativa es fa possible gràcies a les donacions de diversos organismes, institucions i/o entitats; entre d'altres: la Xarxa de Biblioteques Municipals de l'Ajuntament de Palma, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca, el Centre de Documentació i Biblioteques de la UIB i el Casal Solleric, i també de molts de ciutadans particulars que col·laboren amb la donació dels seus llibres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.