Setmanari d'informació local - 138 anys

El Festival SON Estrella Galícia combinarà música i gastronomia a Formentera

24633

El festival SON Estrella Galícia Posidònia, que conjumina música i gastronomia, celebra la seva IX edició la setmana vinent a Formentera, en concret, del 12 al 14 d'octubre, i comptarà amb el xef Pepe Vieira de pelegrí, la participació de la qual s'acaba d'anunciar en un esdeveniment el cartell del qual es manté en secret fins al darrer moment.

El festival es concep per ser gaudit amb calma, sense presses ni aglomeracions, amb l'assistència reduïda d'un grup de prop de 300 persones que podran sentir tot el que pot oferir Formentera al ritme de secretes actuacions musicals en viu, sabors amb Estrella Michelín i 'walkabouts' pels seus paratges més emblemàtics per redescobrir la història, fauna i flora de l’lla.

A més, aquesta experiència sensorial incideix en el turisme responsable, ja que parteix de la recaptació es destinarà a Save the Posidònia Project, un pla per conservar aquesta planta marina responsable del color de les seves aigües.

Quant als moments gastronòmics, seran a càrrec del xef gallec Pepe Vieira de pelegrí, reconegut amb una Estrella Michelín, que serà l'encarregat de conjuminar algunes de les receptes més cèlebres de l’illa com peix sec, la figa seca, la fregida de pop, l'amanida pagesa o les orelletes amb altres productes típicament gallecs.

En aquest sentit, cada dia elaborarà les seves creacions en les cuines d'alguns dels millors restaurants de l’illa (que es mantindran en secret fins a l'arribada de la illa), compartint fogons, idees i intercanviant proposades amb la finalitat de sorprendre als 300 participants a SON Estrella Galícia Posidònia. Així, en total, Pepe Vieria de pelegrí elaborarà vuit exclusives receptes creades per a l'ocasió en quatre dels millors restaurants locals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.