Setmanari d'informació local - 138 anys

ACTUA-VOX comença una persecució als docents dels instituts de Marratxí, Felanitx i Sineu

24585

El partit d'ultradreta ACTUA-VOX ha anunciat que presentarà una denúncia davant Fiscalia de Menors perquè investigui els «actes separatistes organitzats per professors dels instituts de Marratxí, Felanitx i Sineu durant horari lectiu».

Segons han manifestat en un comunicat aquest dimecres, ACTUA-VOX està recopilant totes les «proves» que estan remetent les famílies de diversos alumnes relatives als actes realitzats amb motiu de l'aniversari del primer d'octubre.

Per al líder del grupuscle, Jorge Campos, «van sumant-se les denúncies a la llarga llista que acumulen aquests instituts que més que semblar centres educatius semblen centres d'adoctrinament estalinista de l'antiga Unió Soviètica».

«Sabem que la Conselleria d'Educació no farà res perquè comparteixen aquestes accions, i que el Govern d'Espanya ha abandonat als qui defensam les llibertats constitucionals, tot i així registrarem les denúncies sol·licitant l'obertura d'expedients sancionadors contra els docents i denunciarem els fets davant la Fiscalia perquè iniciï una investigació», ha manifestat Campos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.