Setmanari d'informació local - 138 anys

Matas admet prevaricació, malversació i frau en el cas Over

24517

L'expresident del Govern, Jaume Matas, ha arribat a un acord en el cas Over, que investiga el presumpte ús de fons públics per beneficiar l'entitat mercantil Over Marketing, que va ser l'encarregada de les campanyes electorals del PP de 2003 i 2007. En ser demanat sobre si reconeixia els fets i acceptava les penes, el també exministre ha dit que «absolutament».

Així ho ha manifestat aquest dilluns davant el tribunal d'aquest judici, que té lloc a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears. El propietari d'Over Marketing, Daniel Mercat, també ha arribat a un acord, així com una altra de les acusades. L'exconseller d'Interior, José María Rodríguez, no ho ha acceptat.

Matas ha acceptat la comissió dels delictes de frau a l'administració, malversació de cabals públics i prevaricació i ja ha abonat la seva part de la responsabilitat civil que li demanava, que és d'uns 9.500 euros.

Així, Matas ha acceptat que la pena de presó, que ha estat rebaixada a dos anys i mig de presó pel que fa a la petició inicial, sigui substituïda per una multa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.