Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca critica que PSIB i Podem «vetin» l’aprovació de la Llei de Camins a Menorca

24441

MÉS per Menorca ha indicat aquest dijous que no donarà suport a la tramitació en el Parlament de la Llei de Camins després de la decisió del PSIB i Podem de no acceptar les esmenes que procedien del Consell de Menorca i que, segons han assenyalat, «permetrien que la llei mallorquina en tramitació fos extensible a Menorca».

En aquesta línia, els menorquinistes han apuntat que sol·licitaran a tots els grups parlamentaris que reconsiderin la seva postura i que «deixin de vetar i marginar Menorca»La formació ha recordat que la Llei de Camins la va impulsar el Consell Insular de Mallorca en el Parlament perquè aquest la convertís en una iniciativa pròpia.

«Va ser en aquest moment quan el Consell Insular de Menorca, amb els vots del PSIB, Podem i MÉS per Menorca, va aprovar una sèrie d'esmenes que traslladem al Parlament», han remarcat.

No obstant això, tant el PSIB com Podem votaren aquest dimecres en contra de les esmenes presentades pels sobiranistes, «mostrant una actitud incoherent i vetant la possibilitat que la Llei de Camins es pugui aplicar també a Menorca», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.