Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 35 forns participen en la 'Ruta del llonguet' fins al 25 d'octubre

24413

El batle de Palma Antoni Noguera, ha visitat aquest dimecres alguns dels 35 establiments que participen en la 'Ruta del llonguet', una iniciativa de l'Associació de Forns i Pastisseries de les Balears que es celebra de manera consecutiva des de fer quatre anys. L'edició actual es va posar en marxa el 25 de juliol i estarà activa fins al 25 d'octubre.

Segons els organitzadors, la ruta està «cada vegada més consolidada» i cada dimecres es venen una mitjana de 4.000 llonguets. En la visita, el batle ha estat acompanyat per la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, el coordinador general de l'àrea, Francisco Ducros; el gerent de l'Associació de Forns i Pastisseries, Pep Magraner i Pedro Andrés Medina, de la 'Fira del llonguet del Pil·larí'.

Els forns que s'han visitat aquest dimecres són el de Ca na Teresa, el de Sant Crist, el de Can Canet, el forn de Sant Elies, el Forn Fondo i el Forn de la Glòria.

Segons han recordat, la ruta d'aquest any presenta dues novetats: la col·laboració amb l'IDI amb l'aportació d'una bossa de paper específica pel llonguet amb la marca col·lectiva 'Pa d'aquí', que posa en relleu la qualitat del pa i el respecte al producte local. I, d'altra banda, la participació en Setmana de Mobilitat, fent un berenar saludable amb una 'llonguetada' pels més petits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.