Setmanari d'informació local - 138 anys

Illes per un Pacte critica no haver rebut «cap resposta» per part de Francina Armengol

24359

Illes per un Pacte (IxP) ha assegurat aquest dilluns haver demanat una reunió oficial amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, fa quatre mesos i no haver rebut «cap resposta» des de llavors.

Segons ha informat IxP, això contrasta amb les paraules d'Armengol que, durant el Debat de Política General de la setmana passada, va assenyalar que «mai estaran prou agraïts amb la labor realitzada per IxP».

Així mateix, han expressat la seva «preocupació per diversos aspectes d'actualitat» analitzats durant el ple de la setmana passada, com és el cas de la Comissió Parlamentària del Pacte Educatiu, el plantejament del qual han qualificat «d'inadequat».

D'aquesta manera, han explicat haver assistit a una sèrie de compareixences que «no persegueixen un objectiu clar» i han incidit en la necessitat «d'extreure un document de consens entre totes les forces polítiques». «No ha existit un debat entre els partits polítics sobre l'articulat del document de pacte i no hi ha hagut cap cerca del consens, més necessari que mai», ha afegit.

En aquesta línia, ha apuntat que el retard en la publicació de les conclusions d'aquesta comissió «només agreuja tots els problemes esmentats», ja que «la demora que s'acumula implicarà que s'acabi la legislatura sense avanços quant a pacte polític i comunitat educativa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.