Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB publica la 32a edició de l'anuari ornitològic amb la col·laboració d'Endesa

24357

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha presentat aquest dilluns el 32º volum de l'anuari ornitològic de les Balears, en col·laboració amb Endesa, amb l'article 'Esbast d'ocells: un ball sense coreògrafs' i la nota sobre alimentació del falciot comú a l'aeroport de Mallorca com a novetats.

Així mateix, a més dels habituals registres ornitològics, inclou les notes breus 'Com diferenciar les femelles de coa-vermella diademada Phoenicus moussieri dels de coa-vermella reial Phoenicurus phoenicurus' i 'Captura de sargantanes Podarcis lilfordi per part del papamosques balear Muscicapa tyrrhenica baleàrica'.

Segons ha detallat Endesa, l'anuari ornitològic de les Balears consolida el seu treball després de 32 anys i «té un important interès científic».

Per a la companyia és «una gran satisfacció» la renovació del suport per a la qualitat i importància científica. Aquesta iniciativa s'emmarca en la política d'acció social d'Endesa que a través dels seus centres corporatius, fundacions, organitzacions territorials i empreses participades, desenvolupa projectes socials en sis eixos d'actuació, entre ells, els de medi ambient i diversitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.