Setmanari d'informació local - 138 anys

El nom de 'Palma Arena' serà canviat per «deixar enrere un nom tan lligat a la corrupció»

24355

La Junta Directiva de l'Assemblea Balear de l'Esport (ABE) ha recollit i aprovat aquest dilluns les cinc propostes per al canvi de nom del Palma Arena.

Concretament, segons ha indicat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, els possibles noms són Guillem Timoner, Joan Llaneras, Margarita Victoria García (Mavi), Magdalena Rigo i Velòdrom Illes Balears.

Les propostes, aprovades aquest dilluns per la Junta, es traslladaran per ser votades al ple de l'Assemblea que es convocarà el pròxim mes d'octubre. Una vegada que l'Assemblea Balear de l'Esport hagi votat i triat el nou nom del velòdrom, el nou nom triat haurà de ser ratificat per la Junta Rectora del Palma Arena. 

La Federació de Ciclisme de les Balears ha proposat al ciclista de pista mallorquí que va competir entre 1941 i 1968 Guillem Timoner i al ciclista Joan Llaneras, guanyador de quatre medalles olímpiques i set vegades Campió del Món.

Per la seva banda, Feministes en Acció han proposat a Margarita Victoria, tricampeona d'Espanya de Duatlón de Llarga Distància i a Magadalena Rigo, campiona d'Espanya de fons en carretera, campiona de les Balears de Velocitat i medalla de bronze en el campionat d'Espanya de Velocitat.

Per la seva banda, la conselleria d'Esport Fanny Tur ha assenyalat a través del seu perfil de Twitter que l'objectiu de canviar el nom és «deixar enrera un nom tan lligat a la corrupció i al mal ús dels sous públics».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.