Setmanari d'informació local - 138 anys

Inauguren un mural de Joan Aguiló a l'aparcament de Comtat de Rosselló

24351

El batle de Palma Antoni Noguera, i el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, han visitat el mural que l'artista Joan Aguiló ha ideat per a l'aparcament de Comtat del Rosselló, que ha estat inaugurat aquest dilluns.

L'objectiu de la intervenció, que ha tengut un cost de 3.895 euros, és dignificar i humanitzar un espai funcional com és un aparcament. L'artista ha signat aquest dilluns l'obra, que mostra un grup d'infants muntant una bicicleta i un quadricicle. «Quan crei, sempre em bas en imatges que tinc en arxius familiars o històrics», ha informat.

Segons ha dit, en aquest cas ha agafat «la mobilitat com a tema» i ha proposat «un altre tipus de mobilitat que no fos el cotxe, una alternativa al vehicle, ja que, a més, el mural es troba en un aparcament».

Aguiló considera que «la intervenció mostra altres maneres de moure's que recorden moments alegres i divertits de la nostra vida»El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha explicat que es va optar per incorporar «l'art urbà en l'aparcament a partir de la recuperació per part de l'Ajuntament de la seva gestió».

«Aquest estacionament ara és una eina de la mobilitat sostenible que ens permet donar alternatives als veïnats de la zona a mesura que recuperem espai per als vianants, com és el cas de Banc de s'Oli i el nou eix Velázquez-Tous i Ferrer», ha dit.

El regidor ha explicat que Comtat del Rosselló és l'aparcament «més antic de la ciutat», circumstància que feia oportú «incorporar l'art urbà per endolcir el seu aspecte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.