Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP torna a insistir en incloure el castellà als Premis Ciutat de Palma

24347

La portaveu del PP a Cort, Marga Durán, ha denunciat aquest matí que «una vegada més l'Ajuntament de Palma hagi tret la convocatòria dels Premis Ciutat de Palma excloent el castellà de les modalitats de novel·la i poesia».

L'objectiu d'aquesta proposta, segons la portaveu, és «que no s'exclogui als autors d'obres en castellà i potenciar la internacionalització dels premis, a més de convertir-los en un reclam turístic en plena temporada baixa».

Marga Duran ha denunciat també que «el govern de Noguera i Hila porta tota una legislatura menyspreant el castellà en tots els àmbits de l'Administració».

Així, la portaveu del PP a Palma ha afirmat que «quan governi el Partit Popular el 2019, tornarà la normalitat lingüística a Cort» i ha anunciat que «els ciutadans tornaran a poder comunicar-se amb el consistori en qualsevol de les nostres dues llengües oficials, se suprimiran unes clàusules lingüístiques injustes i il·lògiques i s'apostarà per uns Premis Ciutat de Palma que incloguin modalitats de novel·la i poesia en castellà i en català».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.