Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament votarà aquest dimarts les 188 propostes de resolució derivades del Debat de Política General

24333

El Parlament debatrà i votarà a les 09.00 hores de dimarts les 188 propostes de resolució presentades pels grups parlamentaris després del Debat de Política General celebrat els dies 18 i 19 de setembre.

El portaveu del PSIB, Andreu Alcover, va informar divendres que la seva formació ha presentat 38 propostes que orbiten en tres eixos: consolidar el canvi iniciat pel 'Govern del Canvi', solucionar els problemes més apressants com la inversió en infraestructures hídriques o el desenvolupament de la Llei d'habitatge i planificar els reptes de futur entre els quals ha inclòs l'aprovació del Règim Especial de les Balears (REB) o la Llei de canvi climàtic.

Per la seva banda, el portaveu de Podem, Alberto Jarabo, ha apuntat que la seva formació presenta 24 propostes. Aquestes posen l'accent en educació, matèria energètica, l'eliminació dels toros i el pacte d'estat contra la violència a la dona, entre altres matèries.

Des de MÉS per Mallorca, el seu portaveu, Josep Ferrà, va explicar que les 22 propostes del seu grup es vertebren en cinc punts, com són l'habitatge, el treball, el transport públic, despesa domèstica i la confiança en institucions.

El portaveu d'El Pi, Jaume Font, ha informat que les seves propostes de resolució són 16 i tracten la distribució del cànon de l'aigua, una major inversió en investigació, i el lloguer turístic, entre d'altres.

D'altra banda, el portaveu de Ciudadanos Baleares, Xavier Pericay, demanarà a la presidenta del Govern, Francina Armengol, sobre la seva opinió en relació al recurs TEAR de la valoració d'immobles.

Així mateix, la portaveu adjunta de Podem, Laura Camargo, demanarà a la líder de l'Executiu sobre possibles mesures que millorin l'eficiència i la transparència del Govern.

A més, la diputada del Grup Mixt, Montserrat Seijas, demanarà a Armengol sobre la política migratòria de l'Executiu.

Per la seva banda, el líder del PP Balears, Biel Company, demanarà a Armengol explicacions sobre la rebaixa de l'impost de successions.

Finalment, el portaveu d'El Pi, Jaume Font, intervendrà per qüestionar el decret de garantia de demora relatiu a la sanitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.