Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parc Natural d’Es Trenc tendrà un aparcament de 497 places

24283

El Parc Natural des Trenc-Salobrar de Campos tendrà un aparcament d'ús públic per 497 vehicles després que el Consell de Govern hagi autoritzat aquest divendres l'expropiació dels terrenys afectats per proporcionar aquest servei.

Segons ha detallat el Govern, els terrenys es troben situats entre els municipis de Campos i de ses Salines, a la cruïlla dels camins cap a ses Covetes amb la carretera de sa Ràpita. Des del Govern es preveu començar les obres «com més aviat possible» per donar solució als problemes de mobilitat existents a la zona, per tal de tenir el projecte executat, previsiblement, abans del començament de la pròxima temporada d'estiu.

El projecte, que inclou també la regulació dels accessos i del flux de vehicles, ha rebut el vistiplau de la Comissió Balear de Medi Ambient, que divendres passat va informar favorablement del mateix.

Al projecte d'aparcament, que disposarà de personal per controla i garantir la seguretat, no s'han presentat al·legacions arran dels tràmits que s'han dut a terme durant el procediment d'expropiació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.