Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inverteix 2 milions d’euros en renovar l’asfaltat i les voravies de Palma

24269

El batle de Palma, Antoni Noguera, el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, i la coordinadora general de l’àrea, Virginia Abraham, han presentat la campanya tardor-hivern de renovació d’asfaltat i també de voravies que està duent a terme la regidoria d’Infraestructures.

En total, juntament amb la campanya d’asfaltat d’estiu ja finalitzada, aquestes millores suposen una inversió de quasi 2.000.000 d’euros en la millora dels nostres carrers. El batle de Palma ha assegurat que es tracta «d’una millora en la qualitat de vida, que la gent pugui anar pel carrer de forma digna i fer entre tots una Palma més cuidada».

La previsió de Cort és que en dos anys «s’hauran asfaltat de nou tots els carrers de Palma», incloent centre i barris, com ha anunciat Rodrigo Romero.

Asfaltat tardor
La campanya d’asfaltat durant la tardor té un pressupost de 301.000 euros i començarà el proper dilluns 24 de setembre per la zona de Llevant. Inclou actuacions a espais importants com la Plaça Pere Garau, Tomas Rullan, i altres carrers de la Soledat, Son Gotleu, Rafal Nou i Coll d’en Rebassa, «on feia molt de temps que ningú invertia», ha explicat Romero.

Voravies tardor
La campanya de voravies té un pressupost de 650.000 euros i preveu actuacions a les zones de Ponent i Centre. Ja ha començat al carrer Francisco Martí Mora. Rodrigo Romero ha explicat que continuaran amb millores a carrers importants com Pascual Ribot, Plaça Barcelona, Joan Miró o Avinguda Argentina.

Asfaltat durant l’estiu
A la campanya d'estiu es varen asfaltar 17 carrers, propers a centres escolars amb una inversió de 850.000 euros, més dels 700.000 euros inicialment prevists. Les actuacions varen finalitzar el 7 de setembre per a no intercedir a l'inici de curs escolar, que es va desenvolupar sense cap incident.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.