Setmanari d'informació local - 138 anys

El Principal inaugura unes jornades sobre la inclusió social a les arts escèniques

24257

El Teatre Principal de Palma ha inaugurat aquest dijous les Jornades sobre la inclusió social a les arts escèniques, que compten amb 60 inscrits, que es desenvolupen fins aquest divendres. La inauguració ha anat a càrrec del director de la institució, Carlos Forteza.

Durant la seva intervenció, ha posat un «especial èmfasi» en els esforços del Principal per convertir «la històrica sala de ciutat en un espai cada vegada més accessible per a tots».

A més, ha posat èmfasi en «la necessitat i obligació per a una institució pública com el Principal de donar presència, visibilitat i caràcter de naturalesa a la feina dels professionals que treballen el camp de la inclusió en les arts escèniques».

La jornada ha seguit amb la presentació de les propostes de Constanza Brnic, Nacho Bilbao i Jordi Mas, que inclouen un projecte de dansa inclusiva, una òpera participativa, un altre que tracta el teatre i la transformació social; i un altre sobre la inclusió social en el món del circ, entre altres temes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.