Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca demana la compareixença de la comissió tècnica d’educació de 0 a 3 anys

24247

MÉS per Menorca ha presentat una proposició no de llei per demanar a la comissió tècnica d'educació de zero a tres anys que comparegui enfront de la Comissió d'Assumptes Socials i Drets Humans del Parlament amb la finalitat d'explicar al Parlament el seu diagnòstic, conclusions i propostes.

La formació ha recordat que el passat mes de febrer es va aprovar per unanimitat la seva proposta de crear una comissió tècnica de treball que elaborés un document marc sobre l'atenció educativa i assistencial dels infants menors de tres anys.

La proposició aprovada també apuntava que la comissió tècnica es constituiria com a màxim un mes després de l'acord i desenvoluparia la seva labor en el termini màxim de cinc mesos.

MÉS per Menorca ha apuntat que el contingut del document pot tenir efectes en el projecte de pressupostos de 2019 que es tramités en els últims mesos. «A més, la comissió ja ha comunicat al Parlament que disposa de part del treball encarregat i per això sol·licitam la seva compareixença», han declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.