Setmanari d'informació local - 138 anys

La UOB dóna suport als docents de l'IES Sa Colomina davant els atacs de l'extrema dreta

24241

La Unió Obrera Balear, Sectorial d'Ensenyament, manifesta el seu suport als docents de l'IES Sa Colomina «davant la persecució de què són objecte per part del grupuscle neofeixista "Actúa Baleares" i la caverna mediàtica madrilenya, pel simple fet que l'agenda del centre cita una notícia del diari La Vanguardia referent a un debat sobre la autodeterminació de Catalunya que es va fer a 400 instituts dels Estats Units, i una reflexió en forma de pregunta sobre la llibertat d'expressió i la repressió policial i judicial».

«Una vegada més ens trobam com l'extrema dreta espanyolista persegueix i amenaça docents i centres educatius perquè fomenten l'esperit crític i els valors democràtics, com en el cas de l'IES El Palau, una tasca fonamental de la professió educativa i que fins i tot l'actual legislació estatal ens insta a dur a terme. Recordam que els Consells Escolars de les Illes Balears i de Mallorca ja han denunciat les campanyes de desprestigi de la ultradreta espanyola contra la comunitat educativa», han explicat.

La UOB ha anunciat que ofereix tot el seu suport sindical als docents de l'IES Sa Colomina i «renovam la nostra crida a no deixar-se intimidar per les amenaces de supremacistes i antidemòcrates».

Suport de la consellera Fanny Tur 

Per la seva banda, la consellera de Cultura Fanny Tur també ha mostrat el seu suport als docents de l?IES Sa Colomina. «Quan la ignorància es fa ideologia. Tot el suport a la comunitat educativa de l'IES sa Colomina i a tots els docents que des de fa massa temps pateixen l'estultícia d'alguns». Així s?ha expressat la seva consellera a través del seu perfil de Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.