Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca titlla «d’absurd» qüestionar el «canvi important» realitzat durant aquesta legislatura

24221

El portaveu de MÉS per Menorca, Nel Martí, ha ratllat «d’absurd» que altres partits qüestionin el «canvi important» realitzat en durant aquesta legislatura i ha defensat que s'ha realitzat «una política en majúscules, de consens i diàleg», fins i tot des de les «discrepàncies».

Així ho ha assegurat Martí aquest dimecres durant la segona jornada del Debat de política general del Govern, qui ha repassat els principals canvis a les diferents àrees de govern en les quals s'ha passat de «retallades a mesures bones» encara que ha reconegut que «es pot fer una mica més».

«L'important d'aquesta legislatura és que s'han pres moltes decisions de canvi important, unes s'estan executant i unes altres requereixen més temps però les decisions estan preses», ha sostingut el diputat.

Sobre el model polític desenvolupat, Martí ha explicat que s'han traslladat al Govern vuit iniciatives aprovades pel Parlament per unanimitat. «És fals que s'hagi actuat de forma unilateral», ha afegit.

Entre uns altres, el portaveu de MÉS per Menorca ha fet valdre «l’esforç» del Govern per posar l'educació infantil «al dia i que la situació avui dia sigui infinitament millor» que quan governava el PP.

«Consideram que l'Educació ha de ser una de les prioritats del Govern i que es recordi com una legislatura en la qual s'ha jugat el tot per l'Educació», ha defensat el diputat. En matèria de medi ambient, ha ressaltat que s'hagin «suspès i canviat» totes aquelles lleis que «atemptaven contra el territori». 

«En lloc de parlar d'acomiadaments parlem de contractació, en lloc de desnonaments, de crear habitatge públic, en lloc de retallades, de riquesa i benestar», ha expressat. Finalment, ha indicat que és «evident» que es necessita un Règim Especial de les Balears (REB) i per això ha demanat que continuï la unanimitat expressada en el Parlament. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.